2016/05/06

Praktikus papírzsákok

Az utóbbi idők egyik nagy trendjének számító papírzsákok iránt már régóta nagy intenzitással érdeklődöm, hiszen egy igazán nagyszerű lakberendezési tárgyról van szó. Ennek az okos kis dolognak méltán van ekkora sikere, hiszen segítségével néhány perc alatt rendet varázsolhatunk bármely helyiségben. Amikor az első papírzsákot megláttam egy képen, rögtön az jutott eszembe, hogy VÉGRE stílusosan eltüntethetem a vasalnivalót. :-D 
Hát igen...melyik háztartásban ne lennének csúnya kis kupacok, melyek állhatnak szennyes ruhából, vasalnivalóból, játékokból, ezeréves papírokból és még sorolhatnám. Jó hír, hogy ezt mind-mind varázsütésre felszámolhatjuk! 
Mindjárt megjött az én kedvem is a rendszerezéshez, mostanra pedig már a nappaliban két zsákom is van, de van egy a konyhában és a cipős szekrény mellett is. Használjátok bátran, hiszen tényleg óriási lehetőséget rejtenek a zsákok és ráadásul jóval olcsóbbak, mint egy új szekrény! ;-)

Segítségül készítettem egy kis összefoglalót, hogy hol tudtok  a legkönnyebben hozzájutni egy-egy darabhoz! Csak aztán vigyázzatok, mert nehéz leállni! ;-)



A gardrób mellett is képes stílusosan helytállni a CUCC papírzsák, melynek már vízálló/mosható verziója is van. Fűszertermesztésre is ajánlom, melyről részletesebben ITT és ITT olvashattok. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése